Resultaten tweede poule wedstrijden

Vandaag was de 2e speeldag en stonden de wedstrijden van poule C en poule D op het programma.

Poule C begon met een leuke derby tussen Real Lunet en Zwaluw, wat redelijk gelijk op ging. Toch wist Real Lunet uiteindelijk uit te lopen en ging er met de winst vandoor. Daarna volgde een goede pot voetbal van nieuwkomers White Boys tegen Rood-Wit, die beide goed voetbal lieten zien maar door White Boys werd gewonnen. White Boys werd uiteindelijk tweede in de poule, gevolgd door Rood-Wit met een derde plaats. Zwaluw behaalde helaas geen punten, wat wel een geflatteerd beeld geeft, aangezien dit toch een sterke ploeg was en zware tegenstanders had.

Wij willen Zwaluw bedanken voor hun deelname aan ons toernooi, vanwege het last minute wegvallen OSC’45.

OJC werd glansrijk poule winnaar door met dikke cijfers van Jan van Arckel en RKKSV te winnen. Nulandia kon nog enige weerstand bieden en verloor met minimaal verschil. Jan van Arckel werd hekkensluiter en behaalde helaas geen enkel punt. RKKSV won van Jan van Arckel maar moest het afleggen tegen Nulandia die hierdoor een terechte 2e plaats behaalde en morgen ook weer terug zien.

Morgen vanaf 19.00 uur gaat de finale van start met kwalitatief hoge tegenstanders!