Eerste poule dag zit er op

Vandaag om 19.00 uur ging de eerste poule dag van start.

In Poule A, kwamen CHC, Wilhelmina, Hedel en BVV uit. CHC en Wilhelmina wonnen beide 2 wedstrijden en tegen elkaar werd het een gelijk spel. Hierdoor werd CHC de poule winnaar en Wilhelmina veroverde de tweede plaats. BVV had het zwaar in deze poule en behaalde geen enkele winstpunt in de poule, Hedel deed dit wel door te winnen van BVV.

In Poule B namen TGG, Maliskamp, RWB en Emplina het tegen elkaar op. Regerend kampioen deed wat van hun verwacht werd en won alle 3 de poule wedstrijd en eindige dan ook boven aan in deze poule. De tweede plaats was tot het einde spannend en ging tussen Maliskamp en RWB. Emplina maakte, doordat ze de eerste 2 wedstrijd verloren, geen kans meer op een tweede plaats. RWB won van Maliskamp, Maliskamp won van Emplina, maar doordat RWB gelijk speelde tegen Emplina, haalde het hierdoor dus 1 punt meer dan Maliskamp.

Maandag zien we dus CHC, Wilhelmina, TGG en RWB terug.

Morgen om 19.00 uur gaat de volgende poule dag van start, dat belooft wat goeds!