Eerste toernooi dag GDS073Cup groot succes!

Vandaag was de aftrap van de eerste speeldag, en wat een succes! Dit was ook te merken aan de grote opkomst van het nieuwsgierige publiek naar dit in het nieuwe jasje gestoken toernooi. Deze werden dan ook beloond door een sportieve en strijdlustige avond.

De sportieve teams streden onder leiding van de professionele wedstrijdleiding voor de winstpunten. In poule A was BVV ijzersterk door alle wedstrijden te winnen. Niet voor niets bezet Imad Hamria de koppositie van de topscoorders. Ook Wilhelmina deed het goed en heeft in Poule A voor een tweede plaats gezorgd, beide teams zien we zondag terug op de finale dag. BLC en Engelen zien we jammer genoeg niet terug op zondag.

In poule B was het TGG die met de volle punten winst aan de haal ging en onverslagen de dag afsloot als poule winnaar. OSC deed het niet veel slechter en stelde de 2e plaats veilig. Helaas hebben BMC en Emplina zich niet weten te plaatsen voor de finale dag.

Zaterdag zal de volgende speeldag plaatsvinden, met de volgende teams:

Poule C: OJC, CHC, RWB en Jan van Arckel

Poule D: Real Lunet, RKKSV, Maliskamp en Nulandia

Op het einde van deze speeldag zal er geloot worden voor de kwart finales