Poule-indeling eerste 073 Cup bekend

ROSMALEN – Op voorhand lijkt de 073 Cup al een groot succes te gaan worden. Het winterse zaalvoetbaltoernooi voor eerste elftallen vindt komende winterstop voor het eerst plaats en het animo is groot. Maar liefst 17 clubs uit de regio schreven zich in en zullen de degens gaan kruisen in sporthal De Hazelaar. Woensdagavond vond de loting plaats.

Zie ook: 073 Cup wil openen met twintig teams (03-10-’18)

Eerst werden ‘groepshoofden’ OJC Rosmalen, Emplina, Real Lunet (de drie hoogst actieve clubs op het veld) en BVV (regerend zaalvoetbalkampioen, Den Bosch 800) verdeeld over de poules. Daarna werden de 13 overige clubs in willekeurige volgorde getrokken en dat leverde de volgende poule-indeling op:

Poule A: BVV, FC Engelen, Wilhelmina, BLC.
Poule B: Emplina, TGG, BMC, OSC’45.
Poule C: OJC Rosmalen, Hedel, Jan van Arckel, CHC.
Poule D: Real Lunet, RKKSV, Haarsteeg, Maliskamp, Nulandia.

De poulefase vindt plaats op donderdag 27 (poule A en B) en zaterdag 29 december (poule C en D). De nummers 1 en 2 van iedere poule plaatsen zich voor de finale-avond, die op zondag 30 december plaatsvindt. Die avond wordt er direct gestart met de kwartfinales en wordt via het knock-out systeem de eerste toernooiwinnaar bepaald.