Den Bosch 800 wordt 073 Cup

 

Na vele jaren een succesvol zaalvoetbaltoernooi te hebben georganiseerd, heeft het bestuur van het welbekende Den Bosch 800 toernooi bekend gemaakt dit jaar te gaan stoppen. Uiteraard bedanken wij Den Bosch 800 voor de mooie afgelopen jaren.

Dit zou echter wel betekenen dat er een einde zou komen aan het zaalvoetbaltoernooi waar iedereen het eind van het jaar altijd volop naar uit keek. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren!

Om deze reden heeft 073 Cup besloten het stokje over te nemen en dit traditionele toernooi nieuw leven in te blazen. Een nieuwe frisse organisatie die vol enthousiasme een nieuwe opzet willen geven aan dit sportieve evenement en alle regionale voetbalverenigingen bij elkaar te brengen om spelers en publiek weer volop te laten genieten.

Reserveer dus volgende data:

Donderdag 27 december 2018
Zaterdag 29 december 2018
Zondag 30 december 2018